top of page
Zahnärztliche Ausrüstung

KLINIČKI CENTAR

Stomatološka Protetika

Zubotehnički laboratorij „Bičakčić“ koristi najnovije sisteme i materijale za mobilnu protetiku. Totalne i parcijalne proteze se prave od najsavremenijih materijala u zubnoj tehnici koji obezbeđuju funkcionalnost, estetiku i fonetiku. Izrađuju se u slučajevima totalne ili parcijalne bezubosti.

Oralna kirurgija

Oralna hirurgija igra bitnu ulogu u implantologiji, a pomaže još i u ortodontskoj terapiji, te ispravlja velike nepravilnosti i defekte lica i čeljusti.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija uključuje izbjeljivanje zuba, keramičke ljuspice (Veeners), bezmetalne krunice, profesionalno čišćenje i poliranje zubi.

Implantologija

Ugradnjom implantata se pozitivno utiče na kvalitetu života. Njihova najveća prednost je omogućavanje prirodnog izgleda i zdravih zuba. Napokon se možete samouvjereno smijati, pričati, jesti i uživati u ostalim svakodnevnim aktivnostima bez da razmišljate o zubima koji Vam nedostaju.

Restaurativna stomatologija i endodoncija

Endodoncija i restaurativna stomatologija nam pomaže ukloniti danas najčešću bolest zubi, od koje je oko 90% populacije zahvaćeno, a naravno radi se o karijesu.

Kompjuterizovana stomatologija

Prvi u Evropi smo uveli najnoviju RTG dijagnostičku tehnologiju uvezanu sa Cerec Omnicamom, koja pruža 3D (CT) radiološke snimke uz najmanju dozu zračenja za pacijenta, i omogućuje kompjuterski navođenu stomatologiju.

canvas.png

Kontakt

Sagt dir das Angebot zu? Kontaktiere uns für weitere Infos.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Danke für Ihre Nachricht!
bottom of page